Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Scandalul de la Babadag,semnalat de deputatul Șișcu ministrului de interne.Se solicită infiintarea unei unități de „mascați” Scandalul de la Babadag,semnalat de deputatul Șișcu ministrului de interne.Se solicită infiintarea unei unități de „mascați”
Scandalul violent de la Babadag,acolo unde o fată a fost bătută de mai multe persoane de etnie romă,in urmă cu câteva zile, ajunge și... Scandalul de la Babadag,semnalat de deputatul Șișcu ministrului de interne.Se solicită infiintarea unei unități de „mascați”

Scandalul violent de la Babadag,acolo unde o fată a fost bătută de mai multe persoane de etnie romă,in urmă cu câteva zile, ajunge și în Parlament.

Deputatul liberal George Șișcu,născut în Babadag,va semnala cazul ministrului de interne,solicitând luarea unor măsuri de ordine publică.

„Voi depune zilele următoare o interpelare către doamna ministru de Interne Carmen Dan, în legatură cu evenimentele neplăcute ce apar din ce în ce mai des în Babadag, legate se atitudinea unor membri ai etniei rrome din localitate și de modul de soluționare a lor de către organele competente ale M.A.I.
Consider că aceste evenimente neplăcute au drept cauză și faptul că Inspectoratul de Poliție Județeană Tulcea nu a completat locurile libere din organigrama secției locale de poliție. De asemenea, voi cere din nou înființarea unui Serviciu de Acțiuni Speciale (trupe de „mascați”) la Babadag, cu rolul de a descuraja astfel de comportamente pe viitor.
Voi întreba, de asemenea, de ce Poliția Babadag nu s-a mutat încă în noul sediu (clădirea fostului Spital Orășenesc, cedat de Primărie încă din 2014), unde, chiar reprezentanții poliției afirmă că ar avea mai mult spațiu pentru a-și desfășura activitatea în condiții mult mai bune în ceea ce privește logistica și personalul”a declarat deputatul liberal George Șișcu.