SCHIMBĂRI LA VÂRFUL PSD TULCEA!

Organizaţia judeţeană PSD Tulcea şi-a ales astăzi o nouă conducere în cadrul conferinţei desfăşurate la sala Mihail Kogălniceanu.
În prezenţa secretarului general Liviu Dragnea şi a preşedintelui TSD Nicolae Banicioiu cei 220 de delegaţi tulceni au votat în unanimitate pentru alegerea în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a lui Horia Teodorescu.
În funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ales Vasile Strat, cel ce îl înlocuieşte în această funcţie pe Traian Panait.
Noul secretar executiv a fost ales avocatul Lucian Furdui, în locul lui Doru Moscu, cel ce a optat pentru o funcţie publică.
„A fost o şedinţă productivă, a mers repede şi pentru că nu avem mari probleme de discutat, mă bucur că mă bucur in continuare de încrederea membrilor de partid, aceştia au apreciat rezultatele obţinute în ultimul timp, victoriile zdrobitoare de la toate acţiunile în care am fost implicaţi. Încă nu m-am decis dacă voi candida pentru o funcţie la apropiatul congres naţional “a declarat preşedintele Teodorescu.
„În toată ţara la şedinţele de partid am constatat cu bucurie că mai toţi colegii vorbesc foarte puţin de politica şi mai mult de planuri, de proiecte şi activităţile curente. E bine că în timp ce alţii se agită şi spera să moară alţii ca să reînvie ei, noi ne vedem de treabă “a spus şi secretarul general Liviu Dragnea, la finele şedinţei.
Dealtfel şi în timpul conferinţei Dragnea le-a transmis delegaţilor să muncească mai mult şi să vorbească mai puţin: „Eu vă voi sprijini cât de mult pot, dar trebuie să vă ajutaţi şi singuri, să trageţi tare “.
„Toată lumea vorbeşte de Delta Dunării dar s-a făcut foarte puţin. Delta trebuie să devină în primul rând o sursă de venit, de bunăstare, pentru localnici, apoi pentru alţii, pentru întreg judeţul. Sulina e un oraş frumos ce trebuie dezvoltat, scos în evidenţă “a mai spus Dragnea.