SCUMPIREA PREŢULUI GIGACALORIEI LA TULCEA, PROIECT INIŢIAT DE VICEPRIMARUL ŞACU

H1Pe final de an cei care conduc Primăria şi Consiliul Local au vrut să aducă o nouă bucurie în casele tulcenilor, propunând scumpirea preţului gigacaloriei.
Încercând să păcălească pe cât posibil credulii, la şedinţă ce nu a mai avut loc după boicotul consilierilor opoziţiei, iniţiatorii au încercat să sugereze că scumpirea va fi acoperită de subvenţia Consiliului Local, deci nu ar fi suportată direct de tulcenii ce beneficiază de serviciile Energoterm.
Corect, practic toţi tulcenii, contribuabili, fie că sunt sau nu sub contract cu Energoterm, plătesc pentru aceasta subvenţie, fie că sunt sau nu de acord. Cum subvenţia este plătită nu din averile celor ce conduc Primăria, ci tot din buzunarul tulcenilor, explicaţia este un simplu praf în ochi care încearcă să acopere managementul defectuos al unei societăţi din subordinea Consiliului Local, aşa cum se întâmplă de fapt la mai toate societăţile din subordine, care trăiesc cu pierderi acoperite de subvenţii provenite din buzunarele tulcenilor.
Revenind la proiectul de scumpirea a preţului gigacaloriei, proiect iniţiat de H2viceprimarul Stere Sacu, vă informăm că acesta va fi reluat în şedinţă ordinară din luna ianuarie, şedinţa publică la care oricine poate participa.