Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SE ANUNŢĂ NOI DEMISII DIN CONSILIUL  JUDEŢEAN TULCEA! SE ANUNŢĂ NOI DEMISII DIN CONSILIUL  JUDEŢEAN TULCEA!
  Odată cu lămurirea situaţiei juridice a Partidului Mişcarea Populară se pregăteşte de ieşirea la suprafaţă şi filiala locală Tulcea. Deja organizată pe ascuns,... SE ANUNŢĂ NOI DEMISII DIN CONSILIUL  JUDEŢEAN TULCEA!

 

Odată cu lămurirea situaţiei juridice a Partidului Mişcarea Populară se pregăteşte de ieşirea la suprafaţă şi filiala locală Tulcea.

Deja organizată pe ascuns, cu birou dar deocamdată fără secretară, organizaţia judeţeană Tulcea are deja şi un preşedinte, interimar şi nelegitim,cel puţin până la fabricarea ştampilei de partid şi anunţul oficial.

Preşedintele Mişcării Populare Tulcea este însă deocamdată, în acte, consilier judeţean PDL, aşa cum este şi cazul unui alt membru PMP ce va ocupa o funcţie de conducere. În acest sens, în scurt timp Consiliul Judeţean dar şi preşedintele PDL Tulcea, Constantin Hogea, vor primi câteva demisii din partea unor consilieri,după ce deja alţi doi noi membrii ai Mişcării Populare Tulcea,Dache şi Cazacu, au demisionat din Consiliul Judeţean, fiind oricum traşi pe linie moartă în PDL de actuala camarilă a lui Hogea.