Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SE CAUTĂ DIRECTOR PENTRU POLIȚIA LOCALĂ TULCEA SE CAUTĂ DIRECTOR PENTRU POLIȚIA LOCALĂ TULCEA
Primăria organizează un nou concurs public pentru angajarea unui director executiv în cadrul Direcției de Poliție Locală, funcție ocupată cu delegație de mai mulți... SE CAUTĂ DIRECTOR PENTRU POLIȚIA LOCALĂ TULCEA

Primăria organizează un nou concurs public pentru angajarea unui director executiv în cadrul Direcției de Poliție Locală, funcție ocupată cu delegație de mai mulți ani de zile.
Concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de de conducere vacante este programat pentru data de 20 decembrie, la ora 10 (proba scrisă). Condițiile specifice sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției publice sau diplomă echivalentă conform prevederilor art.153 alin 2 din legea educației naționale nr.1/2011, aviz psihologic pentru permis de port armă, vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcției: minim 7 ani.
Dosarele de înscriere la concurs se depun pană la data de 9 decembrie ora 16.
Reamintim că la ultimul concurs organizat au fost înscriși 9 candidați, toți fiind respinși.