Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Alegeri cu repetiție la Consiliul Județean, pentru funcția de vicepreședinte PNL a convocat o ședință extraordinară la care au participat doar 16 consilieri, 13...

Alegeri cu repetiție la Consiliul Județean, pentru funcția de vicepreședinte
PNL a convocat o ședință extraordinară la care au participat doar 16 consilieri, 13 de la PNL, 2 de la PMP si unul de la Pro România – Stefana Zibileanu.
Desi secretarul CJ a anuntat ca nu există toate avizele comisiilor si practic procedura nu este îndeplinită, existând în acest sens si in punct de vedere al ministrului Administrației, liberalii au tinut sa continue ședința. Astfel, cu 16 voturi din 16 a fost ales candidatul PNL Mihai Huleni. De cealalta parte, reprezentanții PSD au anunțat ca vor ataca in contencios hotărârea, iar cei de la Pro România au anunțat ca Stefana Zibileanu va fi exclusă din partid și își va pierde mandatul de Consilier. Astfel , este posibil ca în scurt timp să vedem un nou episod de alegeri la CJ, pentru funcția de vicepreședinte, după epuizarea procedurilor legale.

„Au fost solicitate avizele tuturor celor patru comisii, iar comisia economică nu s-a întrunit şi ca atare proiectul nu a fost însoţit de acest aviz. Hotărârea poate fi atacată în contencios administrativ de oricine”, a precizat secretarul general al judeţului Cristi Mihai.

Proiectul va fi atacat în contencios, a declarat consilierul județean PSD Dumitru Mergeani.