Șeful de campanie PNL critica unii colegi candidati care au apelat la mizerii

Stefan Ilie a aflta ca Independenta dauneaza grav dinozaurilor de partid

Stefan Ilie a aflta ca Independenta dauneaza grav dinozaurilor de partid

„La încheierea procesului electoral, ținând cont de faptul că am fost unul dintre coordonatorii campaniei electorale a PNL Tulcea, chiar „directorul” acesteia în imaginea partidului, țin să felicit și eu organizația PSD Tulcea pentru rezultatul obținut, dorindu-le noilor parlamentari social-democrați tulceni un mandat plin de realizări, în care să reprezinte și să rezolve cu succes solicitările și problemele tuturor cetățenilor județului nostru!
Vreau de asemenea să felicit organizația PSD Tulcea pentru campania electorală promovată, care pe lângă faptul că a fost cea mai apreciată de cetățenii județului, a fost curată, fără false și penibile acuzații, fără atacuri cu povești cu imagini din viața intimă a contracandidaților! Este dizgrațios modul în care unii dintre candidați, lipsiți de realizări, cunoștințe politice, sau de „bărbăția” asumării faptelor, și-au construit o campanie murdară, considerând că vor fi plăcuți de electorat, care a afectat atât de negativ imaginea partidului din care fac și eu parte și pe care consider că trebuie să-l părăsească.
Tuturor tulcenilor le doresc Sărbători Fericite și îi invit în această perioadă la Luncavița, la frumoasa sărbătoare a Moșoaielor”

Ștefan ILIE,

PRIMARUL COMUNEI LUNCAVIȚA,
JUDEȚUL TULCEA”