Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ŞEFUL ÎNVĂŢĂMÂNTULUI TULCEAN A FOST DEMIS PRIN FAX! ŞEFUL ÎNVĂŢĂMÂNTULUI TULCEAN A FOST DEMIS PRIN FAX!
Inspectorul general Mihai Stroe a fost demis vineri seara, odată cu alţi şefi de inspectorate din ţară. Decizia a venit pe fax, după terminarea... ŞEFUL ÎNVĂŢĂMÂNTULUI TULCEAN A FOST DEMIS PRIN FAX!

mihai-stroeInspectorul general Mihai Stroe a fost demis vineri seara, odată cu alţi şefi de inspectorate din ţară. Decizia a venit pe fax, după terminarea programului de lucru, spune Mihai Stroe. Acesta afirma că deocamdată nu s-a lămurit cu privire la motivul demiterii sale.
„Voi studia luni adresa, se pare că nu este semnată de ministru, să văd motivele, însă pot preciza că voi contesta pe toate căile legale aceasta demitere. Eu unul mă pot întoarce la catedră, pot ieşi şi la pensie, însă oricum mă voi adresa şi instanţei chiar şi până la CEDO legat de această decizie “ne-a declarat deja fostul inspector general Mihai Stroe.
Şefii inspectoratelor şcolare din 13 judeţe – Caraş-Severin, Ialomiţa, Ilfov, Brăila, Buzău, Vrancea, Constantă, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinţi şi Călăraşi – au fost revocaţi vineri din funcţie de ministrul Educaţiei, Liviu Pop. Din informaţiile Hotnews.ro, ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judeţene vineri seara, prin fax, şi urmează să intre în vigoare peste 15 zile, conform legii, scrie hotnews.ro