SELECȚIE PENTRU CURSUL DE INIȚIERE ÎN DOMENIUL SCAFANDRERIEI

Centrul de Scafandri Constanța, instituție unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României, organizează, în perioada 9 septembrie – 13 septembrie, selecția pentru admiterea la cursul de inițiere scafandru, planificat a se desfășura, în perioada 30 septembrie – 22 noiembrie, la Constanța.

Selecţia cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală şi teste de hiperbarism (barofuncţie şi toleranţă la oxigen).

La curs se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, care sunt absolvenți de liceu și își doresc o carieră în domeniul scafandreriei.

La finalul cursului, absolvenţii vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educaţiei Naţionale şi cel al Ministerului Muncii și Justiției Sociale, care le permite posesorilor exercitarea profesiei de scafandru în ţările Uniunii Europene.

Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile pe site-ul instituţiei (www.centruldescafandri.ro) în secţiunea Cursuri.

Un răspuns la SELECȚIE PENTRU CURSUL DE INIȚIERE ÎN DOMENIUL SCAFANDRERIEI

  1. Calin spune:

    Ingaduiti-mi o intrebare cu referire la costuri, respectiv cat costa cursul si daca se ofera cazare in CT pe durata cursului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
26 − 3 =