Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SENIORII MĂCINULUI, LA SFAT CU DEPUTATUL ANIȘOARA RADU SENIORII MĂCINULUI, LA SFAT CU DEPUTATUL ANIȘOARA RADU
Deputatul Anișoara Radu a participat  vineri la vernisajul de pictura al artistului macinean Radu Dragoi,eveniment găzduit de Biblioteca Măcin, dar și la o întălnire... SENIORII MĂCINULUI, LA SFAT CU DEPUTATUL ANIȘOARA RADU

Deputatul Anișoara Radu a participat  vineri la vernisajul de pictura al artistului macinean Radu Dragoi,eveniment găzduit de Biblioteca Măcin, dar și la o întălnire cu veteranii din localitate.

„Am participat cu mare drag la o acțiune de suflet organizată de doamna Doina Țandără, director al Bibliotecii Măcin și anume, vernisajul unei expoziții de pictură cu lucrări realizate de un tânăr cu o sensibilitate aparte, Drăgoi Radu, care reușește să emoționeze cu tușele sale și să ne facă sufletul să vibreze de emoție.
La eveniment am avut plăcerea de a mă întâlni cu o parte dintre „veteranii” Măcinului, înțelepții urbei după cum le spun eu, oameni care știu întotdeauna să ne vorbească despre lucrurile bune dar și despre lucrurile care ar trebui să stea mereu în atenția nostră.
Vreau să felicit organizatorii acestui eveniment, pe tânărul pictor care ne-a creat o stare atât de specială, doamnelor și domnilor prezenți la vernisaj“ a declarat deputatul PSD Tulcea Anișoara Radu.