Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SENZAŢIONAL: DAN DIACONESCU A TRECUT APROAPE INVIZIBIL PRIN TULCEA! SENZAŢIONAL: DAN DIACONESCU A TRECUT APROAPE INVIZIBIL PRIN TULCEA!
  În plus, candidatul Gheorghe Slabu a rămas fără cheile de la maşină populară pe care o conduce, un Lexus. Aproximativ 30 de persoane... SENZAŢIONAL: DAN DIACONESCU A TRECUT APROAPE INVIZIBIL PRIN TULCEA!

 

În plus, candidatul Gheorghe Slabu a rămas fără cheile de la maşină populară pe care o conduce, un Lexus.

Aproximativ 30 de persoane s-au „îngrămădit “să îl vadă în direct la Tulcea pe Dan Diaconescu, care fără OTV nu prea mai valorează nimic, după numărul spectatorilor atraşi.Printre cei prezenţi, mulţi trecători sau gura cască ce oricum nu vor vota cu D.D., fiind membrii altor partide, doar curioşi crezând că a venit iar D.N.A. la Primărie…

Dacă în urmă cu doi ani în campanie D.D. adună aproximativ două mii de curioşi la Sala Sindicatelor, sâmbătă 2 mai procentul a scăzut cam la 1% din cei prezenţi atunci la lansare, la care se adăugă şi delegaţii aflaţi în turneu.

Unul dintre aceştia, candidatul la europarlamentare Gheorghe Slabu, a reclamat vocal la Tulcea pierderea sau furtul cheilor de la maşină „popular “pe care o conduce, un Lexus, acestea nemaifiind recuperate, candidatul abandonând maşina la Tulcea. Încă nu ştim dacă aceasta a fost donata filialei locale sau o va recupera ulterior…

În caz că nu ştiaţi, constănţeanul Slabu este şi preşedintele PPDD Tulcea, cel care coordonează direct sau mai simplu spus le ordonă consilierilor locali şi judeţeni din Tulcea.

Conducerea PPDD Tulcea şi-a făcut datoria împărţind flori doamnelor, prim-vicepreşedintele Cosmin Boangiu şi-a făcut datoria şi a plătit, că organizare totul a mers bine.

Oricum, faţă de alte zone în care a oprit sâmbătă Dan Diaconescu, la Tulcea se poate spune că a avut susţinători numeroşi, numărul acestora, în comparatie cu ce se întâmplă la vizitele de acum doi ani, fiind lămuritor cu privire la rezultatul de la apropiatele alegeri europarlamentare.