SENZAŢIONAL: TULCENI LIPSIŢI DE DISCERNĂMÂNT LĂMURIŢI DE IPJ

   

  În urma unor informaţii total idioate distribuite pe reţelele de socializare de către anumite persoane specializate în difuzarea de informaţii similar despre extratereştri care au răpit maimuţa de la Bididia şi distribuirea prin share a oricărei informaţii pe care nu o înţeleg, dar le place poza, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei Tulcea, încearcă să lămurească oficial populaţia.

  „În perioada ianuarie – martie 2014, polițiștii tulceni au desfășurat activități de căutare a unui număr de 19 minori dispăruți, fiind identificați 17 dintre aceștia.

  Niciunul dintre minorii dispăruți nu au fost victime ale vreunor infracțiuni, în toate situațiile fiind vorba de plecări voluntare de la domiciliu pe fondul unor neînțelegeri de natură personală.

  Inspectoratul de Poliție al județului Tulcea nu a înregistrat infracțiuni de mare violență (ex: omor) îndreptate împotriva minorilor.

  Polițiștii tulceni solicită în continuare sprijinul cetățenilor în depistarea minorilor dispăruți cu informații reale și concrete “transmite IPJ Tulcea.

  Precizarea vine după ce mai mulţi iresponsabili au transmis informaţii legate de mai multe crime oribile pe care le-au visat ca întâmplate în zona Bididia.

  Pe viitor, speram ca IPJ Tulcea să nu fie nevoit să îi lămurească pe cei tembelizaţi de OTV şi în legătură cu existenţa lui Yeti, prezenţa lui Corneliu Vădim Tudor pe calul din Piaţa Civică şi cu apariţiile etilice de pe biserica de lângă Piaţa Noua.