Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SERI FANTASTICE LA MOTODELTA 2018! SERI FANTASTICE LA MOTODELTA 2018!
Pasionații de motoare și rock din toată țara și-au dat întâlnire în acest weekend la Luncavița, în zona Cetățuia – Valea Fagilor, la ce-a... SERI FANTASTICE LA MOTODELTA 2018!

Pasionații de motoare și rock din toată țara și-au dat întâlnire în acest weekend la Luncavița, în zona Cetățuia – Valea Fagilor, la ce-a de-a șaptea ediție a festivalului „Motodelta “
Organizatorii, Asociația Seawolves Tulcea și Primăria Luncavița au reușit din nou să îmbine în inima naturii distracția şi spiritul de haiducie.
Participanții au avut parte de distracție, concerte-OVER, Trupa Duba şi 1000 Facez, iar sâmbătă, The Wax Road, Flash Blood și BUSOLA, plus cântări folk, și multă voie bună, în zona tradiționala “Valea Fagilor”.
„Au fost seri fantastice la Motodelta 2018, 3 zile de pomină! Pentru a șaptea oară consecutiv, Luncavița și Seawolves Tulcea au pregătit împreună petrecerea rock a pasionaţilor se motoare. Berea a fost din belșug, iar muzica excelentă, cu trupe din Republica Moldova și România, cum nu se putea mai frumos în anul Centenarului. Au fost sute de persoane atât vineri, dar mai ales sâmbătă, când audiența s-a ridicat la peste o mie de persoane. Mulțumesc prietenilor de la Seawolves Tulcea, conduși de Felix Guțu și tuturor celor care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării sau din afara ei “ne-a declarat primarul comunei Luncavița, Ștefan Ilie.