Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Baschetbaliștii tulceni de la Clubul Sportiv Școlar au reușit să se clasifice pe primul loc în cadrul turneului B la categoria Under 13,respectiv locul...

Baschetbaliștii tulceni de la Clubul Sportiv Școlar au reușit să se clasifice pe primul loc în cadrul turneului B la categoria Under 13,respectiv locul 13 la general pe țară după ce au câștigat turneul de la Brăila. În grupe CSS Tulcea a obținut trei victorii din trei partide, 56-36 cu CSS Unirea Iași,34-22 cu LPS Galați respectiv 61-31 cu ACS Dan Dacian București.

În finala competiției tulcenii au trecut de echipa gazdă, Cuza Sport Brăila, cu scorul de 62-46.

„Spectacolul a fost deosebit, echipa noastră fiind aplaudată la scenă deschisă în finală chiar de susținătorii echipei gazdă“spune antrenoarea Mihaela Grecu.

Antrenorii Mihaela și Alexandru Grecu spun că rezultatele obținute anul acesta,respective locurile 13 la Under 16 și Under 13 sunt foarte bune, în condițiile în care echipele mari,ce țin de cluburi de prima sau a doua ligă,ocupă automat primele poziții.

„În plus avem un sportive la lotul national, pe Radu Ștefan Andrei și alți șase sportive la Centrul Național de pregătire“mai spune antrenoarea Mihaela Grecu.

Lotul Under 13 ce a câștigat competiția de la Brăila a fost alcătuit din: Veis Onur, Bogdan Leahu, Adrian Samoilă, Gabriel Gherasim,toți de la Școala „Alexandru Ciucurencu“,Iulian Baiburi,Andrei Graur,Andrei Pocovnicu,toți de la Școala nr.12, Teodor Pavel, Daniel Leuca- Școala „Constantin Găvenea“, Radu Slăvulete- școala nr.5, Eugen Moscu-școala I.L.Caragiale.