Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Șiscu (aripa Orban) l-a surclasat pe Gudu (aripa Câțu). Deputatul Gudu nu face parte din „echipa câștigătoare”! Șiscu (aripa Orban) l-a surclasat pe Gudu (aripa Câțu). Deputatul Gudu nu face parte din „echipa câștigătoare”!
Cei doi deputați liberali tulceni au candidat pentru Biroul Executiv Național al PNL, Șișcu fiind apropiat de tabăra Orban, iar Gudu de Câțu. Cu... Șiscu (aripa Orban) l-a surclasat pe Gudu (aripa Câțu). Deputatul Gudu nu face parte din „echipa câștigătoare”!

Cei doi deputați liberali tulceni au candidat pentru Biroul Executiv Național al PNL, Șișcu fiind apropiat de tabăra Orban, iar Gudu de Câțu.

Cu toate că tabăra Câțu a fost declarată câștigătoare , deputatul tulcean George Șișcu a fost preferat de mai mulți colegi liberali la vot. Șișcu a fost votat de 255 de colegi, clasându-se pe locul 18 din cei 39 de candidați la nivel național.

Deși autodeclarat susținător al „echipei câștigătoare” Câțu, deputatul Michael Gudu a fost votat de doar 99 de colegi, ratând intrarea în BEx – locul 37 din 39.

Semn că „telefoanele” unchiului Vasile Gudu, acum pensionar , nu mai sunt recepționate de votanți ca pe vremuri în PDL…

„Congresul s-a încheiat, rezultatele sunt cunoscute. Nu vreau să treacă însă acest moment fără a le mulțumi tuturor celor 255 de delegați care m-au votat pentru a ocupa o poziție în Biroul Executiv. În condițiile în care delegația Tulcei a numărat 32 de persoane, acest fapt înseamnă că au fost mulți colegi din alte filiale care m-au învestit cu încrederea lor.

Sigur, rezultatul nu îmi permite accesul în structura BEx, astfel că le urez mult succes noilor colegi din conducerea centrală a Partidului Național Liberal și le doresc să reușească să obțină rezultate pentru partid, deoarece acestea înseamnă rezultate pentru România.

Sper ca, după o foarte scurtă perioadă de timp, lucrurile să revină la normal în PNL, iar fricțiunile să se estompeze. Un partid viu, ca PNL, adună multe energii și apar, inerent, și conflicte. E important ca acestea să lase cât mai puține urme și să poată fi direcționate după rezolvare spre soluții constructive, și nu vendete.

Rămân, așa cum am mai spus, un liberal devotat Partidului Național Liberal” a transmis pe pagina personala deputatul George Șișcu.