Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ŞOC ELECTORAL: DOI CANDIDAŢI LA PRIMĂRIA TULCEA, RESPINŞI DE BIROUL MUNICIPAL ŞOC ELECTORAL: DOI CANDIDAŢI LA PRIMĂRIA TULCEA, RESPINŞI DE BIROUL MUNICIPAL
Candidaturile pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea depuse de reprezentantul Partidului Mişcarea Populară şi de independentul Nicolae Bibu au fost respinse astăzi de... ŞOC ELECTORAL: DOI CANDIDAŢI LA PRIMĂRIA TULCEA, RESPINŞI DE BIROUL MUNICIPAL

VALCUCandidaturile pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea depuse de reprezentantul Partidului Mişcarea Populară şi de independentul Nicolae Bibu au fost respinse astăzi de Biroul Electoral Municipal, deciziile putând fi contestate.
Conform celor de la B.E.M. unele tabele cu semnături nu au fost completate corect, adresele nefiind complete. Mai exact, în majoritatea cazurilor nu s-a completat oraşul său ţara semnatarului, în altele blocul.
„Este o aberaţie demnă de România, din moment ce a trecut TC doar nu pot fi din alte judeţe. La mine nu se prea pot reface întrucât de pe toate listele lipsea Tulcea. Voi face contestaţie “spune Nicolae Bibu.
Probleme similare au întâmpinat şi dosarele cu candidaţi pentru consiliul local depuse de PSD ŞI P.M.P., în în aceste cazuri membrii B.E.M. au constata că doar o parte dintre liste nu sunt conforme, urmând ca reprezentanţii partidelor să depună altele, până la miezul nopţii.
„Am strâns rapid semnăturile necesare atât pentru candidatul la Primărie cât şi pentru BIBUConsiliul Local şi le vom depune în timp util, după cum au solicitat cei de la Biroul Electoral “, spune Valentin Moldoveanu, purtătorul de cuvânt al P.M.P. Tulcea, la fel procedând şi cei de la P.M.P.
De menţionat ar fi că Biroul Electoral urma să analizeze şi celelalte dosare depuse, aşa că surprize de acest gen, respectiv respingerea unor candidaturi, mai pot apărea şi mâine, mai fiind de analizat dosarele P.N.L, A.L.D.E, P.R.U., precum şi cele ale unor candidaţi independenţi printre care şi primarul Constantin Hogea.
Până marţi seara B.E.M. validase oficial candidaturile pentru primărie depuse de reprezentantul P.S.D., Lucian Simion şi pe cea a independentului Doru Şchiopu.