Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ŞOC LA PNL TULCEA: CHICHI CERE ANULAREA ALEGERILOR! ILIE: „NU CRED CĂ NICU CHICHI E OCTAVIAN POPA! “ ŞOC LA PNL TULCEA: CHICHI CERE ANULAREA ALEGERILOR! ILIE: „NU CRED CĂ NICU CHICHI E OCTAVIAN POPA! “
Fost candidat la preşedenţia PNL Tulcea, Nicolae Chichi a depus o contestaţie la Comisia de Arbitraj a partidului. Chichi cere anularea în totalitate a... ŞOC LA PNL TULCEA: CHICHI CERE ANULAREA ALEGERILOR! ILIE: „NU CRED CĂ NICU CHICHI E OCTAVIAN POPA! “

nicolae-chichiFost candidat la preşedenţia PNL Tulcea, Nicolae Chichi a depus o contestaţie la Comisia de Arbitraj a partidului. Chichi cere anularea în totalitate a scrutinului organizat pe data de 29 aprilie la hotelul Delta, reclamând mai multe nereguli printre care faptul că nu toţi delegaţii au fost convocaţi direct prin SMS sau poştă electronică, ca buletinele de vot ar fi fost în neregulă deoarece nu ar fi fost redactate separat pentru fiecare funcţie şi chiar faptul că echipă ce ulterior a câştigat alegerile ar fi distribuit pliante electorale delegaţilor.
„Este adevărat, am depus o contestaţie deoarece am fost nemulţumit de modul în care s-au organizat alegerile, aştept decizia forului statutar “ne-a declarat Nicolae Chichi.
La rândul său, preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie, s-a arătat surprins de demersul fostului său contracandidat.
„Nu cred că un om care a luat doar un sfert din voturi poate contesta alegerile. Luni m-am întâlnit cu el și cu ceilalți consilieri județeni, am stat două ore de vorbă și dacă ar fi vrut să facă vreo contestație cred ar fi avut onestitatea să mi-o spună. Eu nu cred că Nicu Chichi e Octavian Popa. Dar dacă mă conving că este așa, este dreptul lui și voi reveni cu declaraţii “.
Reamintim că alegerile contestată au avut loc pe 29 aprilie atunci când în urma votului Ştefan Ilie a obţinut 142 de voturi iar Nicolae Chichi 58.