Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Șofer reținut pe strada Isaccei: conducea sub influența unor substanțe psihoactive Șofer reținut pe strada Isaccei: conducea sub influența unor substanțe psihoactive
La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 15:40, un barbat de 31 ani, din municipiul Tulcea, ar fi condus un autoturism pe... Șofer reținut pe strada Isaccei: conducea sub influența unor substanțe psihoactive

Foto arhivă

La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 15:40, un barbat de 31 ani, din municipiul Tulcea, ar fi condus un autoturism pe strada Isaccei, iar în urma testării cu „testul rapid de salivă” a iesit pozitiv.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și posedă permis de conducere corespunzător.

Au fost prelevate mostre biologice necesare stabilirii substanțelor psihoactive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Față de bărbatul de 31 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore fiind depus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea, urmand ca la data de 14 octombrie 2023 sa fie prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

IPJ Tulcea