SONDAJ DE OPINIE REALIZAT DE PNL TULCEA PENTRU IDENTIFICAREA UNUI CANDIDAT LA PRIMĂRIA TULCEA!

Dacă ați constatat cu uimire o agitație bruscă a unor politicieni locali liberali, în ultima perioadă, vă putem lămuri că aceasta s-a datorat unui sondaj de opinie. Ţinând cont de vrednicia politică stârnită de cercetarea sociologică printre liberali, poate că președintele Ștefan Ilie ar trebui să anunțe periodic astfel de sondaje..
În cursul săptămânii trecute, la comanda PNL Tulcea în județ s-a derulat un sondaj de opinie realizat de o firmă de profil din București.
Majoritatea întrebărilor au avut ca scop identificarea unui potențial candidat pentru funcția de primar al municipiului Tulcea. Numele oferite ca variante de răspuns au cuprins atât membri PNL dar și reprezentanți ai altor formațiuni, astfel:
Ștefan Ilie, primarul comunei Luncavița, Gabriel Herea, secretarul general al PNL Tulcea, George Șinghi, președinte organizația tineret PNL Tulcea, Octavian Motoc, fost senator, Constantin Hogea, primarul în funcție, Nicolae Bibu, om de afaceri, fost candidat la Primărie, Andaluzia Luca, viceprimar PSD, Petre Marinescu, viceprimar ALDE.
Au mai fost formulate întrebări legate de problemele din municipiul Tulcea.
Totodată, a fost efectuată o cercetare sociologică și la Maliuc, acolo unde vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar.
La finele săptămânii vom avea și rezultatele acestui sondaj preliminar, căruia îi va urma un altul la începutul anului viitor, când se va stabili și candidatul pentru Primărie și nu numai.