Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

SONDAJE NOI PENTRU PNL TULCEA SONDAJE NOI PENTRU PNL TULCEA
O firmă profesionistă din capitala va realiza luna viitoare două sondaje de opinie pentru PNL în judeţul Tulcea, după ce aşa-zisul sondaj de opinie... SONDAJE NOI PENTRU PNL TULCEA
Motoc si Gudu trag la Primarie, Popa la CJ

Motoc si Gudu trag la Primarie, Popa la CJ

O firmă profesionistă din capitala va realiza luna viitoare două sondaje de opinie pentru PNL în judeţul Tulcea, după ce aşa-zisul sondaj de opinie realizat de persoane din subordinea Primăriei a fost aruncat la gunoi, rezultatul fiind atât de grav din punct de vedere al încrederii încât nici măcar măsluit nu a mai fost făcut public.
Unul dintre sondaje se va referi strict la municipiu, respectiv la notorietatea celor ce şi-au depus în scris la partid intenţia de a candida la funcţia de primar. Aici bătălia se va da între deputatul Vasile Gudu, provenit din PDL, şi liberalul Octavian Motoc, senator de Tulcea, restul numelor fiind de umplutură.
Un al doilea sondaj are ca scop verificarea notorietăţii potenţialilor candidaţi pentru Consiliul Judeţean, aici însă lista fiind mult mai lungă. La capitolul candidaţi pentru Consiliul Judeţean lista nu este bătută în cuie, multe nume nefiind încă făcute publice, deoarece există posibilitatea ca acestea să afecteze intenţia de vot, aşa cum este cazul unor foşti directori sau manageri de instituţii asupra cărora planează unele acuzaţii penale legate de devalizarea instituţiilor, existând în acest sens şi documente oficiale.
Surse din partid spun că deputatul liberal Octavian Marius Popa şi-ar dori funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, acolo unde acum se poate ajunge şi fără notorietate, întrucât preşedintele CJ va fi ales nu direct ci dintre consilierii aleşi, urmând nişte simple jocuri politice bazate probabil pe vânzare – cumpărare..
Este posibil că deja cele două părţi din noul PNL să îşi fi împărţit amical zonele, vechii liberali primind liber la judeţ, fără să aibă acces la municipiu, acolo unde totul rămâne o afacere PDL.Tot surse din partid spun însă ca PDL va face jocuri şi pentru funcţia de preşedinte al CJ, chiar şi printr-o eventuală înţelegere cu PSD, pentru a îl lăsa în offside pe Popicu.
Rămâne de văzut dacă pe lista potenţialilor candidaţi în sondaj va fi trecut şi numele actualului primar suspendat, Constantin Hogea.