Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Sorin Andrici, IronMan pentru a treia oară Sorin Andrici, IronMan pentru a treia oară
Jandarmul tulcean a participat sâmbătă, 02 iulie, la Triatlon IronMan, competiție sportivă internațională ce s-a desfășurat la Oradea și care a reunit competitori din... Sorin Andrici, IronMan pentru a treia oară

Jandarmul tulcean a participat sâmbătă, 02 iulie, la Triatlon IronMan, competiție sportivă internațională ce s-a desfășurat la Oradea și care a reunit competitori din țară și din străinătate,  el reușind să termine cele trei etape în 12h și 05 min.

Triatlon IronMan a constat în parcurgerea următoarelor probe: 3.800 m înot, 180 km ciclism, 42.2 km alergare, fără oprire, în termenul limită de 16 ore.

,,Am început în forță, aveam un drum lung! După 100km apa „fierbea” în bidoanele de pe bicicletă ! Atunci am oprit la punctul de hidratare iar gheața oferită de organizatori m-a aruncat din nou în luptă. Mai aveam puțin până la 180km,  parcă pedalam într-un cerc de foc ! Erau 39°C la umbră iar acest lucru sporea dificultatea pedalării! Ambulanța era pe traseu, deja cineva abandonase! Duceam în continuare o luptă a mușchilor cu cea a psihicului! Era greu, totuși mentalul a câștigat și am terminat cei 180km de ciclism după 6h și 10 min. Urmează încă 42,2km! Aceasta este proba unde cei mai mulți clachează. Cu trupurile deja epuizate de efortul inuman am alergat printr-o căldură înăbușitoare, unde aerul ardea iar oxigenul parcă dispăruse! Mă durea tot corpul dar trebuia să depășesc acea barieră,  știam că trebuie să merg mai departe!

Cu ultimele resurse termin această probă de FULL IRONMAN în 12h și 05 min! Sunt IRONMAN pentru a treia oară!” – Sorin Andrici

Îl felicităm pe colegul nostru pentru al treilea titlu de IronMan şi îi urăm succes în toate competiţiile ce vor urma! 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL