Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

La momentul actual, lucrările la placa de la subsol 1, sectorul central, sunt în plină desfășurare, punând bazele pentru ceea ce va fi un...

La momentul actual, lucrările la placa de la subsol 1, sectorul central, sunt în plină desfășurare, punând bazele pentru ceea ce va fi un teren principal de competiții și un teren de antrenament situat în subsol. Acest aspect va permite desfășurarea simultană a două activități sportive distincte, contribuind la versatilitatea sălii.

De asemenea, se lucrează intens la placa de peste parter, inclusiv zona denumită „peluza 1“, asigurându-se astfel stabilitatea și durabilitatea întregii structuri.

Eforturile sunt concentrate pe armarea stâlpilor și grinzilor de la nivelul etajului, precum și pe armarea, cofrarea și betonarea gradenelor, creând astfel bazele pentru tribune.

„Noua Sală Polivalentă va fi o clădire modernă și multifuncțională, care să servească atât sportului de performanță, cât și comunității locale. Cu un teren principal de competiții și un teren de antrenament în subsol, dotată cu o parcare subterană și tribune cu o capacitate de aproape 4.500 de spectatori, această sală va reprezenta un hub sportiv esențial pentru Tulcea.

Așa cum am mai spus, această sală reprezintă un angajament ferm pentru dezvoltarea sportului în Tulcea și pentru viitorul generațiilor de sportivi talentați“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.