Ștefan Ilie: „Candidatura mea va fi sigură doar dacă tulcenii vor dori asta“

  Ștefan Ilie

  Președintele PNL Tulcea și totodată primarul comunei Luncavița, Ștefan Ilie, este unul dintre numele vehiculate pentru o candidatură la funcția de primar al municipiului Tulcea. Cum pănă la alegerile locale mai sunt ceva mai mult de doi ani de zile,liberalii au început deja să dzbată în organizație soluțiile pentru căștigarea alegerilor, iar președintele Ștefan Ilie a anunțat că este dispus să intre în această luptă.

  Cât de sigură este candidatura dvs la primăria Tulcea, din cele două aspecte, personal şi politic?

  Ștefan Ilie: „Candidatura mea va fi sigură doar dacă tulcenii vor dori asta. Pentru a afla, voi face câteva sondaje. De fiecare dată când am candidat la Luncaviţa, am întrebat înainte cetăţenii dacă mă mai vor sau dacă vor o schimbare. Așa voi face și aici. Cert este că nu voi candida doar ca să mă aflu în treabă și asta este foarte important să cunoască fiecare tulcean. Eu nu voi umfla sondajele ca să mă fac de râs după alegeri, atât timp cât sunt și primarul unei mari comune și președintele unui mare partid!“

  Dincolo de faptul că un președinte, ca vector de imagine al  Partidului, trebuie să apară în sondaje, era o cutumă ca el să candideze la pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, de ce aţi prefera o candidatură la Primăria Tulcea?

  Ștefan Ilie: „Deoarece Tulcea este cea mai importantă localitate a județului și are nevoie urgentă de o reabilitare generală, ca să mă exprimi în termenii administrativi. Este cartea noastră de vizită, poarta de intrare în Deltă, exponentul care ne reprezintă nu doar în România, dar care suferă extraordinar de mult. Repet, Tulcea are nevoie urgentă de reabilitare!

  Iar eu am dobândit o experiență ca primar, așa că întotdeauna trebuie să mă gândesc a candida unde mă pot pricepe cel mai mult“.

  Vă temeţi de o confruntare cu Horia Teodorescu în lupta pentru Consiliul Județean?

  Ștefan Ilie: „Păi nu e nicio confruntare din păcate. La Consiliul județean candidatura este pe listă și nu uninominală. Dacă dl Teodorescu nu se teme de o confruntare, atunci să propună majorităţii PSD-ALDE și revenirea la candidatură uninominală pentru funcția de președinte a CJ și alegerea primarilor în două tururi, nu într-unul, așa cum este acum!“

  Bun, mâine sunteţi primar la Tulcea, ce magie aţi putea face pentru a schimba dezastrul actual, cu bugetul actual, resursa umană actuală, etc?

  Ștefan Ilie: „În primul rând aș construi o ECHIPĂ de lucru care să reconstruiască municipiul, să identifice nevoile cetăţenilor, să scrie cereri de finanţare şi care să nu rateze vreun program european sau naţional! Aş lucra permanent cu toate categoriile sociale pentru a descoperi care sunt cu adevărat solicitările acestora, ale oamenilor de afaceri, ale muncitorilor, ale pensionarilor și, foarte important, ale șomerilor, tinerilor, elevilor, etc. Va fi enorm de greu, dar nu imposibil.

  Aș folosi exemple de bună practică de la municipii precum Alba, Cluj-Napoca, Sibiu, etc și chiar de la comune ca Luncavița, Dudeștii Noi sau Ciugud“.

   

   

  10 Răspunsuri la Ștefan Ilie: „Candidatura mea va fi sigură doar dacă tulcenii vor dori asta“

  1. Nechifor Ana -Maria spune:

   Cu mare drag te votam!! Abia astept

  2. Manea Nina spune:

   Mi-aș dori să fie dansul primarul nostru,Tulcea v-a fi alt oraș,este nevoie de un om gospodar și cinstit…..voi vota cu toată răspunderea….Stefan Ilie primar de Tulcea

  3. Manea Nina spune:

   Stefan Ilie primar de Tulcea… succes

  4. Geta spune:

   Ne dorim și Tulcea sa infloreasca ca, comuna Luncavita.Cred ca D-ul Ștefan Ilie ar avrea destule voturi la alegeri ptr.a fi primarul orașului Tulccea;cine nu a auzit ce a făcut D-ul Ștefan Ilie ptr.com.Luncavita.Felicitări.

  5. Ramona spune:

   Super ,Vă așteptăm 😀

  6. Ion Lazia spune:

   DA, este şi răspunsul meu.
   ILIE ŞTEFAN este o soluţie nu doar pentru liberali cât mai ales pentru TULCEA.
   Dacă aş mai domicilia în Tulcea la momentul alegerilor l-aş vota fără nici o reţinere.

  7. Zait iulian spune:

   Cred ca e timpul sa vina o schimbare în bine la Tulcea, asa ca avem nevoie de un om capabil ptr asa ceva.. Succes D-e Primar.. va așteptăm cu drag sa candidați..

  8. Candachia spune:

   Am locuit in Luncavita si spun cu mana pe inima ca Stefan Ilie a reinventat modul de a conduce si a organiza administrativ.Localitatea s a schimbat si odata cu ea si conceptia oamenilor despre mediu si valori traditionale.bravo ! dom’profesor de istorie se vede ca sunteti un patriot adevarat.de la fam Candachia sigur aveti doua voturi

  9. Gheorghe Voicu spune:

   Va așteptăm d-le Primar

  10. Stefan spune:

   Vă aşteptăm, Succes !

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Solve : *
  14 − 12 =