Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Ștefan Ivanov, candidatul care duce Sulina în Consiliul Judeţean Tulcea Ștefan Ivanov, candidatul care duce Sulina în Consiliul Judeţean Tulcea
Legătură dintre zona deltaică și administrația județeană este una deosebit de importantă, liantul ce poate aduce dezvoltarea pentru o comunitate izolată, așa cum este... Ștefan Ivanov, candidatul care duce Sulina în Consiliul Judeţean Tulcea

Legătură dintre zona deltaică și administrația județeană este una deosebit de importantă, liantul ce poate aduce dezvoltarea pentru o comunitate izolată, așa cum este cea din Sulina.

Ștefan Ivanov este primul candidat pe un loc eligibil pentru Consiliul Județean Tulcea,pe lista PSD. Om de afaceri, el asigură deja de foarte mult timp legătură dintre Sulina și Tulcea,prin firma de transport naval pe care o administrează.

„Delta Dunării merită mai multă atenție din partea administrației centrale. Doar cu investiții în infrastructură putem face un turism performant, care să dezvolte economic și social zona. Sunt om al Deltei, știu ce trebuie făcut ca să păstrăm viu ultimul sanctuar natural al Europei, iar oamenii locului să nu mai fie nevoiți să plece în lume pentru un ban în plus. Voi face tot ce ține de mine ca atunci când se vor lua decizii în Consiliul Județean, cu privire la Deltă, să punem oamenii pe primul loc! Pentru că oamenii sunt cea mai mare bogăție a Deltei!” transmite Ștefan Ivanov.