STRĂDUȚELE MICI ȘI DESE, CHEIA MARILOR SUCCESE PENTRU PRIMARUL HOGEA

Pe principiul „pas cu pas “primarul Constantin Hogea acționează în domeniul asfaltării municipale „străduță cu străduță “. După lucrările de „amploare “pe străduțele Walter, Cicerone, Aureliană sau Potcovari, și alte câteva, a venit și vremea străzii Narciselor.
Recent a fost finalizată licitația pentru refacerea îmbrăcăminții asfaltice pentru, atenție, lungimea de 570 de metri pătrați, câştigătoare fiind o firmă din Sarichioi, SCP DRUM STRUCTURE. Ce-I drept, nici banii cheltuiți nu sunt mulți, 77046,46 lei, de la bugetul local.
„Obiectul contractului constă în execuția și recepția lucrărilor de refacere îmbrăcăminte asfaltică str. Narciselor din Municipiul Tulcea. Lucrările constau în îndepărtarea îmbrăcăminții degradate, înlocuirea bordurii vechi, uzată cu bordură mare nouă și execuția unui covor bituminos (BA16) cu așternerea prealabilă a unui strat geosintetic (geocompozit antifisură) pentru întreținerea eficientă și prelungirea duratei de viață a structurii rutiere, respectiv: – refacerea stratului de fundație; – încadrarea cu bordură mare (260 ml); – aducerea la cotă cămine vizitare (4 buc) – așternerea stratului geosintetic (geocompozit anitifisură); – îmbrăcăminte asfaltică bituminoasă, din BA16, cu grosimea de 6 cm. (570 mp) “.