Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

„Sunt ferm convins că Dragoş Simion va reuși să ducă municipiul Tulcea într-o eră a dezvoltării” „Sunt ferm convins că Dragoş Simion va reuși să ducă municipiul Tulcea într-o eră a dezvoltării”
Ezitant la capitolul Consiliul Judetean,premierul Marcel Ciolacu a confirmat în schimb în timpul vizitei la Tulcea candidatura la funcția de primar a viceprimarului Dragoș... „Sunt ferm convins că Dragoş Simion va reuși să ducă municipiul Tulcea într-o eră a dezvoltării”

Ezitant la capitolul Consiliul Judetean,premierul Marcel Ciolacu a confirmat în schimb în timpul vizitei la Tulcea candidatura la funcția de primar a viceprimarului Dragoș Simion.

„Este o diferenţă foarte mare între cum arată judeţul, care sunt investiţiile Consiliului Judeţean, chiar pe teritoriul municipiului Tulcea, şi municipiul Tulcea şi investiţiile din oraş. A venit timpul nu pentru PSD, nu pentru noi, nu pentru funcţii, a venit timpul ca municipiul Tulcea să intre cu adevărat într-o eră a dezvoltării, astfel încât, împreună cu preşedintele CJ, să fie o echipă completă, care să ducă în sfârşit municipiul Tulcea într-o faţă europeană. Sunt ferm convins că Dragoş (Simion, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Tulcea – n.r.) va reuşi acest lucru”, a declarat la Tulcea Marcel Ciolacu.