SUSPECT DE TÂLHĂRIE PRINS DE JANDARMII TULCENI

JO femeie din municipiul Tulcea a reclamat prin serviciul unic de urgenţă „112”, că în timp ce se deplasa către domiciliu, a fost deposedată de poşetă.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie, care a verificat cele reclamate, depistându-l în scurt timp pe cel în cauză pe baza semnalmentelor indicate de către femeie.
Din primele verificări, a reieşit faptul că M. Cristian în vârstă de 27 de ani, persoană fără adăpost, cunoscut cu antecedente, a urmărit-o pe femeia de 65 ani până la intrarea în scara blocului în care locuieşte, moment în care i–a smuls poşeta şi a fugit de la faţa locului. Ulterior suspectul a indicat locul în care a aruncat poşeta din care sustrăsese o sumă de bani.
Bărbatului i-au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Tâlhărie” – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 233, alin. (1), Cod Penal.
Actele procedurale au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor, iar bunurile (poşeta, documente) şi o parte din suma de bani, au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE