Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Evenimentele au fost organizate de Consiliul Județean Tulcea, Centrul Cultural Jean Bart și Institutul de Cercetări Eco Muzeale Tulcea, cu sprijinul Primăriei Municipiului. Joi,...

DSC_0165Evenimentele au fost organizate de Consiliul Județean Tulcea, Centrul Cultural Jean Bart și Institutul de Cercetări Eco Muzeale Tulcea, cu sprijinul Primăriei Municipiului.

Joi, sute de copii au venit în Piața Civică pentru a se bucura de spectacolul organizat de Consiliul Județean Tulcea în centrul municipiului Tulcea.

„Vom avea personaje, vom avea carnaval, vom avea picturi pe față, baloane modelabile și multe surprize. Ca în fiecare an, micuții tulceni sunt vedetele zilei, iar toate activitățile organizate astăzi vor fi dedicate lor. Vă invităm, așadar, să stați alături de noi până după amiază, pentru a vă putea bucura de toate surprizele pe care le-am pregătit pentru această zi de început de vară“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

La deschiderea oficială au mai participat, de asemenea, primarul Constantin Hogea, dar și viceprimarii Andaluzia Luca și Petre Marinescu.

Program pentru cei mici

Evenimentele au început un spectacol de dans și a continuat cu un număr de dresaj canin. După deschiderea oficială, a avut loc carnavalul copiilor, eveniment ajuns deja la a zecea ediție. De asemenea, au avut loc spectacole organizate de Clubul Veseliei, iar în paralel au fost organizate ateliere cu picturi pe față, baloane modelabile, fotografii magnetice, picturi de ipsos.
Comunicat de presa CJ Tulcea