Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin a solicitat Judecătoriei luarea măsurii arestării preventive a doi inculpaţi minori şi a inculpaţilor majori Gabriel Oancea...
Judecaţi în stare de arest

Judecaţi în stare de arest

Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin a solicitat Judecătoriei luarea măsurii arestării preventive a doi inculpaţi minori şi a inculpaţilor majori Gabriel Oancea şi Gigel Neculai pentru o perioadă de 19 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Din probele administrate în cauză a rezultat că în noaptea de 23 spre 24 octombrie 2012, în jurul orei 23.00, partea vătămată D.N., în timp ce se întorcea acasă în comuna Luncaviţa, într-o zonă întunecoasă a fost împins de pe bicicletă, a căzut jos, a fost lovit de trei dintre cei patru inculpati şi a fost deposedat de portofel în care avea o sumă de bani, actul de identitate, certificate de naştere şi de deces, copia unui titlu de proprietate şi chitanţe.

Fapta a fost recunoscută de inculpaţi care au arătat şi modalitatea în care au săvârşit infracţiunea şi anume: au pândit partea vătămată ştiind că aceasta ar avea o sumă de bani asupra sa, iar pentru a-şi spori şansele de reuşită s-au mascat şi au ales o zonă întunecoasă unde să acţioneze.

Judecătoria Măcin a dispus arestarea preventivă pe o durată de 10 zile a inculpaţilor majori şi a respins propunerea de arestare a inculpaţilor minori. Împotriva încheierii s-a declarat recurs.