Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Tânăr de 18 ani, decedat într-un accident rutier în zona Cerna Tânăr de 18 ani, decedat într-un accident rutier în zona Cerna
În seara zilei de 28 ianuarie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 D. Din... Tânăr de 18 ani, decedat într-un accident rutier în zona Cerna

În seara zilei de 28 ianuarie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 D.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, un bărbat în vârsta de 42 de ani, din localitatea Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Cerna către orașul Măcin, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager în vârstă de 18 ani, din localitatea Niculițel, județul Tulcea, și vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui alt pasager în vârstă de 17 ani, cei din urmă fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Bărbatului de 42 de ani i-au fost recoltate probe biologice de sânge