Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Adrian Ştefan Duţu, în vârstă de 23 de ani, va depune plângere la Poliţie împotriva Steluţei Zicu, propunere a PDL pentru Consiliul Local Tulcea....
Adrian spune că are urme de la maşină pe tricou

Adrian spune că are urme de la maşină pe tricou

Adrian Ştefan Duţu, în vârstă de 23 de ani, va depune plângere la Poliţie împotriva Steluţei Zicu, propunere a PDL pentru Consiliul Local Tulcea.

Tânărul spune că astăzi, în timp ce mergea alături de alţi tineri USL-işti pe strada Mircea Vodă din municipiul Tulcea, a fost agăţat cu maşina (Skoda Octavia) de către Steluţa Zicu. „Avea geamul deschis, sigur auzea scandările. Poate de asta a şi făcut aşa ceva. S-a apropiat cu maşina de grupul nostru şi pur şi simplu m-a agăţat cu oglinda, care s-a şi închis în acel moment. A intrat în faţa noastră şi a oprit la 20 de metri. Putea să ne aştepte, dar nu a vrut. Recunosc că eram pe carosabil, pentru că nu mai aveam loc pe trotuar, dar tot nu mi se pare normal“, spune Adrian.

Un alt tânăr care se afla lângă Adrian, Mihai Giurgiuveau, de 29 de ani, , spune că şoferiţa ar fi ajuns intenţionat cu maşina atât de aproape de grupul lor. „Avea foarte mult loc, era strada liberă. A făcut intenţionat. Şi când i-am spus că ar fi putut măcar să îşi ceară scuze sau să îl întrebe dacă este bine, ea ne-a zis că nu a greşit cu nimic, că nu a depăşit viteza legală“, spune şi Mihai.