Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

După ce a fost huiduit și în zona Deltei Dunării în timp ce încerca să-și facă propagandă electorală actualul președinte al Consiliului Județean Tulcea,...
Nemulțumiții și drumul de miliarde

Nemulțumiții și drumul de miliarde

După ce a fost huiduit și în zona Deltei Dunării în timp ce încerca să-și facă propagandă electorală actualul președinte al Consiliului Județean Tulcea, Victor Tarhon, vicepreședinte la nivel național al PDL, a fost victima mâniei localnicilor din Mihai Bravu.

După ce ploile le-au afectat locuințele și drumul de acces pe care Tarhon a aprobat cheltuirea a miliarde de lei, oamenii au răbufnit la adresa celor acuzați de bătaie de joc față de cetățeni și de banul public.

„Zilele trecute au fost și au stat cu consilierii PDL închiși între ei, au mâncat ,au băut, iaracum când ne inundă casele nu mai calcă picior de Tarhon pe aici, să le fie rușine“au strigat în plină stradă zeci de localnici.

Tarhon nu se încumată să apară și la greu în mijlocul nemulțumiților

Tarhon nu se încumată să apară și la greu în mijlocul nemulțumiților

Oamenii au arătat presei centrale drumul cu care se laudă Tarhon în campanie,drum ce este deja  făcut praf după o primă ploaie.

„ Tarhon și cu Udrea au dat bani pe un drum de miliarde și uitați acum e făcut praf, are niște firmituri de piatră pe deasupra și dedesubt e pământ“ mai spun oamenii din Mihai Bravu, care l-au huiduit și acuzat pe Victor Tarhon că nu are curajul să apară în fața lor decât cînd vine să ceară voturi, cu punguțe și cadouri.