Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TARHON, SCHIMBAT DE LA CONDUCEREA PMP? AR FI RENUNŢAT LA CANDIDATURĂ DE FRICA D.N.A. TARHON, SCHIMBAT DE LA CONDUCEREA PMP? AR FI RENUNŢAT LA CANDIDATURĂ DE FRICA D.N.A.
Surse din cadrul PMP spun că Victor Tarhon va fi schimbat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, mai ales după ce a făcut... TARHON, SCHIMBAT DE LA CONDUCEREA PMP? AR FI RENUNŢAT LA CANDIDATURĂ DE FRICA D.N.A.

Tarhon vs. Hogea, faza pe municipiu.Plus un nene care doarmeSurse din cadrul PMP spun că Victor Tarhon va fi schimbat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, mai ales după ce a făcut pasul înapoi şi a cedat locul de candidat în favoarea doctorului Dumitru Vălcu. Funcţia acestuia ar urma să fie preluată chiar de către nou venitul Vălcu. Conducerea central a cerut la nivel naţional ca reprezentanţii cu problem de imagine să facă un pas înapoi.
Din câte se pare Tarhon s-ar fi retras de frica D.N.A.
Vizavi de activitatea din mandatul Tarhon Corpul de Control al Guvernului a transmis către DNA şapte sesizări cu privire la şapte posibile fapte penale. Este vorba de unele obiective de investiţii în turism, unde s-au descoperit lucrări plătite şi neexecutate în teren precum şi alte nereguli ce sunt pe masa procurorilor DNA.