Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TEODORESCU:” Aşa cum am promis, faleza a trecut la Consiliului Judeţean şi o vom repara în sfârşit!” TEODORESCU:” Aşa cum am promis, faleza a trecut la Consiliului Judeţean şi o vom repara în sfârşit!”
Guvernul a aprobat în cadrul şedinţei de sâmbătă 28 iunie o hotărâre prin care transfera faleza Dunării din municipiul Tulcea din proprietatea Ministerului Transporturilor... TEODORESCU:” Aşa cum am promis, faleza a trecut la Consiliului Judeţean şi o vom repara în sfârşit!”

Guvernul a aprobat în cadrul şedinţei de sâmbătă 28 iunie o hotărâre prin care transfera faleza Dunării din municipiul Tulcea din proprietatea Ministerului Transporturilor în proprietatea publica a Consiliului Judeţean Tulcea.

“După mulţi ani de zile în care toţi au promis, iată că am reuşit să preluăm administrarea falezei. Am reuşit acest lucru după ce l-am adus de mai multe ori la Tulcea pe premierul Victor Ponta şi acesta a văzut cu ochii lui starea jalnică a falezei. Iată că am îndeplinit acest deziderat, un of vechi al tulcenilor, urmează pasul doi, reabilitarea zonei tradiţionale de promenade, va redeveni cea mai frumoasă faleza a ţării şi nu numai” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

Premierul Victor Ponta şi-a exprimat nemulţumirea, sâmbătă, în şedinţa de Guvern, pentru felul în care arăta esplanada de la Tulcea, pe care a vizitat-o, alături de alţi şase prim-miniştri, la sfârşitul săptămânii trecute.

‘M-am dus cu şase premieri pe esplanada de la Tulcea şi mi-a crăpat obrazul de ruşine cum arăta şi câţi turişti şi toate cele… Am întrebat a cui e? Ministerul Transporturilor…’, le-a spus premierul miniştrilor, la şedinţa de Guvern.

În acest context, Guvernul a adoptat o hotărâre privind transmiterea terenului şi a unui imobil aferent din proprietatea publică a statului şi administrarea Ministerului Transporturilor în proprietatea publică a judeţului Tulcea, transmite Agerpres.

‘Aşa autorităţile locale pot să acceseze fonduri pe POR şi să putem, într-adevăr, data viitoare, când organizăm o întâlnire internaţională acolo în zonă, să ne mândrim nu doar cu natura din Deltă, ci şi cu modul în care administrăm această natură şi aceste locuri’, a spus Ponta.