Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TEODORESCU BATE IAR CÂMPII CU PODUL TEODORESCU BATE IAR CÂMPII CU PODUL
  Din ciclul „dacă doriţi să revedeţi… ce n-aţi văzut niciodată “preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, readuce virtual pe masa de lucru celebrul... TEODORESCU BATE IAR CÂMPII CU PODUL

 

Din ciclul „dacă doriţi să revedeţi… ce n-aţi văzut niciodată “preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, readuce virtual pe masa de lucru celebrul pod invizibil de peste Dunăre!

Deşi sperăm să nu mai auzim vreodată– cel puţin până la turnarea primului stâlp sau a unei cărămizi măcar la malul Dunării, de acest pod electoral deja enervant, chiar înainte de sărbători, Teodorescu a reluat acest subiect în cadrul unei conferinţe de presă.

„S-a semnat Memorandumul pe Transport de către premierul Ponta şi miniştrii Dragnea, Şova şi Teodorovici pentru a include în CEF, Connecting Europe Facility, investiţia pod peste Dunăre între Brăila şi Tulcea. Potrivit acestui Memorandum, care a şi fost trimis la Bruxelles, suma prevăzută este de 250 de milioane de euro “a declarat preşedintele Teodorescu.

Astfel, dacă luăm în calcul toate declaraţiile legate de acest pod, tipărite pe pliante, afişe, în presă, etc, probabil Teodorescu ar putea realiza un pod din hârtie peste Dunăre, pe care bineînţeles, îl va lua apă…