Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Tineretul elen, spectacol în zi de mare sărbătoare Tineretul elen, spectacol în zi de mare sărbătoare
Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani a participat duminică, 25 martie, la manifestările organizate de Tineretul Elen Tulcea, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii... Tineretul elen, spectacol în zi de mare sărbătoare

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani a participat duminică, 25 martie, la manifestările organizate de Tineretul Elen Tulcea, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Elene. Spectacolul susținut de ansambluri folclorice de copii și tineri din cadrul comunității elene a avut loc pe scena Teatrului Jean Bart.

„Avem, aici, la Tulcea, o comunitate puternică de greci, cu o activitate foarte interesantă, care face eforturi semnificative pentru păstrarea tradiţiilor acestei minorităţi. Este o mândrie pentru mine să fiu în mijlocul dumneavoastră atunci când organizaţi astfel de spectacole pline de semnificaţie pentru grecii din acest judeţ.

Tulcea a fost şi rămâne un exemplu de bună practică atunci când vine vorba despre traiul animat de respectul reciproc între oameni. Personal, consider că această diversitate etnică dă identitate judeţului nostru şi ne transformă într-un adevărat mozaic al minorităţilor.

Vă doresc să rămâneţi consecvenţi și plini de inițiativă în organizarea de evenimente și țin să vă asigur și pe viitor de tot sprijinul Consiliului Județean în toate proiectele pe care le veți iniția în beneficiul cetățenilor comunităților noastre și al județului.

În final, aş dori să felicit organizatorii, Tineretul Elen, dar şi pe artiştii care vor performa pe scena Teatrului Jean Bart pentru a sărbători Ziua Greciei.

Felicitări încă o dată şi un călduros „La Mulţi Ani“ grecilor de pretutindeni!“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.