Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Tineri depistați cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive Tineri depistați cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive
Patru tineri tulceni au fost depistați de jandarmii tulceni, având asupra lor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. În data de 28 mai,... Tineri depistați cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive
Patru tineri tulceni au fost depistați de jandarmii tulceni, având asupra lor produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
În data de 28 mai, a.c., în jurul orei 23.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de
Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare, au observat pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, un autoturism în care se aflau patru persoane. Având în vedere ora târzie, locul întunecat în care era parcat autoturismul și comportamentul suspect al tinerilor, jandarmii au procedat la legitimarea și identificarea persoanelor.
Persoanele, cu vârste de 19, respectiv 25 ani, au devenit agitați, încercând să ascundă ceva, astfel că jandarmii au efectuat controlul corporal al acestora, ocazie cu care au găsit asupra unui tânăr, într-o borsetă, 2 pungi sigilate și 14 pliculețe care conțineau resturi vegetale de culoare verzuie, suma de 830 lei și 50 de euro.
Tânărul a recunoscut că substanțele pe care le avea asupra sa erau destinate consumului propriu și pentru comercializare.
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLIC