Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

După ce la nivel naţional Vadim şi Becali au îngropat securea războiului şi şi-au dat mâna pentru binele ţării, „fraţii mai mici“ de la...
Conferinţă comună Tudorel Hogea - George Ţurlică

Conferinţă comună Tudorel Hogea - George Ţurlică

După ce la nivel naţional Vadim şi Becali au îngropat securea războiului şi şi-au dat mâna pentru binele ţării, „fraţii mai mici“ de la Tulcea au organizat o conferinţă de presă comună.

George Ţurlică (PNG) şi Tudorel Hogea (PRM) şi-au expus astăzi, în cadrul unei conferinţă de presă, planurile de bătaie pentru alegerile locale, pentru a ieşi pe locul trei la alegerile locale. „Vom încerca să opunem rezistență cât mai mare mașinăriilor de vot ale PDL și USL. Suntem defavorizați de modul de alegere a primarului, dintr-un singur tur, de statutul nostru de formațiuni neparlamentare, de probabila lipsă a oamenilor noștri din birourile secțiilor de votare. Avantajul e că nu am fost nici unii, nici alții la guvernare. Drept pentru care ne considerăm îndreptățiți să colectăm voturi de peste tot. Iar adversarul nostru direct, chiar dacă joacă pe Stânga, nu pe partea noastră ideologică, este PP – DD. Noi credem că putem obține al treilea loc la alegerile din iunie, la nivelul județului nostru“, au susținut cei doi fruntași.