Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TRĂDARE ISTORICĂ ÎN PNL.CINE SE LEAPĂDĂ DE POPICU TRĂDARE ISTORICĂ ÎN PNL.CINE SE LEAPĂDĂ DE POPICU
Asociat,spun gurile rele, la afacerea politica „autobuzul “, organizare soldată cu alegerea lui Octavian Popa în postul de preşedinte al PNL Tulcea, în dauna... TRĂDARE ISTORICĂ ÎN PNL.CINE SE LEAPĂDĂ DE POPICU
Deputatul Octavian Popa

Deputatul Octavian Popa

Asociat,spun gurile rele, la afacerea politica „autobuzul “, organizare soldată cu alegerea lui Octavian Popa în postul de preşedinte al PNL Tulcea, în dauna doamnei avocat Aurora Oprea, fostul fruntaş liberal Ion Lazia se dezice de Popicu.
„Fără doar şi poate cea mai bună propunere este de departe Ilie Ştefan. Deşi destul de tânăr are o experienţă administrativă arhicunoscuta, dar şi eficientă, dovedită prin realizările la nivelul comunei Luncaviţa.
Îmi doresc sincer că domnul Popa Octavian să nu repete greşeala care l-a determinat pe Ilie să plece din PNL şi să îl susţină la funcţia de preşedinte al consiliului judeţean “sună mesajul lui Lazia, semn că vremea pedagogului Popicu s-a cam dus în partid.
Semnale că Popa va pierde frâiele filialei vin şi dinspre centru, după aparitia înregistrărilor ajunse la DNA, inregistrari în care deputatul de Tulcea a fost interceptat în timp ce încerca un mic trafic de influenţa într-un dosar legat de ofiţerii de la protecţia martorilor.

CITI AICI:

Interceptari in dosarul ofiterilor de la Protectia Martorilor. Cum ii amenintau si santajau politistii pe martorii protejati din program