Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TREI CONSILIERI LOCALI PROPUN MĂRIREA NUMĂRULUI DE ABONAMENTE LA PREŢ REDUS LA TRANSPORT PENTRU ELEVI TREI CONSILIERI LOCALI PROPUN MĂRIREA NUMĂRULUI DE ABONAMENTE LA PREŢ REDUS LA TRANSPORT PENTRU ELEVI
Iată că în sfârşit în Consiliul Local Tulcea apare şi un proiect iniţiat de consilieri locali şi nu tot de către executiv Este vorba... TREI CONSILIERI LOCALI PROPUN MĂRIREA NUMĂRULUI DE ABONAMENTE LA PREŢ REDUS LA TRANSPORT PENTRU ELEVI

autobuzIată că în sfârşit în Consiliul Local Tulcea apare şi un proiect iniţiat de consilieri locali şi nu tot de către executiv
Este vorba de proiectul de hotărâre privind modificarea HCL 279/21.12.2011 referitor la unificarea şi actualizarea hotărârilor Consiliului Local al Municipiului Tulcea în domeniul serviciului de transportul public local de persoane prin curse regulate efectuat cu autobuze, prin care se acordă facilităţi populaţiei, proiect din iniţiativa consilierilor locali Tiu Dorin Gabriel, Luca Andaluzia și Vizauer Lavinia.
Proiectul vizează creşterea numărului de legitimaţii de călătorie pe transportul public local, de la 150 în prezent, la 400.
Se aprobă modificarea și completarea articolului 2, alin.1, lit. k) din Hotărârea Consiliului Local nr. 279/21.12.2011, după cum urmează:
” k) 400 de abonamente pe suport de hârtie tip legitimaţie de călătorie reduse cu 50%, diferenţa fiind suportată de la bugetul de stat, valabile 60 călătorii pe toate traseele, pentru elevii din instituţiile de învăţământ liceal din municipiul Tulcea, pentru o perioadă de 9 luni din an, respectiv perioada anului şcolar.”
Se aprobă completarea alineatului 3 de la articolul 1 după cum urmează:,
Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ liceal vor stabili criteriile şi procedura a aplicare a prevederilor menţionate”
Art. 2 Prezenta hotărâre intră în vigoare începând cu 1 ianuarie 2016, data de la care orice prevedere contrara se abroga “.
Acest proiect figurează pe ordinea de zi pentru a fi aprobat în şedinţa ordinară ce va avea loc joi 17 decembrie şi având în vedere schimbarea vremii probabil va fi foarte apreciat de beneficiari, în cazul în care, din diverse motive politice, nu se vor găsi opozanţi.