Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Trei idei greșite despre jocuri de noroc online Trei idei greșite despre jocuri de noroc online
În jurul jocurilor de noroc online circulă tot felul de mituri sau idei greșite care duc jucătorii pe o pistă greșită și deloc dorită... Trei idei greșite despre jocuri de noroc online

În jurul jocurilor de noroc online circulă tot felul de mituri sau idei greșite care duc jucătorii pe o pistă greșită și deloc dorită de aceștia. În același timp, există și adevăruri menite să clarifice toate aceste lucruri și să facă lumină pentru a nu le da speranțe false pasionaților de jocuri de noroc.

Căutate tot mai des de pasionați, jocurile de noroc au stârnit adevărate controverse în jurul lor, iar de vină sunt ideile greșite care roiesc în jurul acestei activități.  Apariția platformelor de casino România au atras tot mai mulți pasionați ai jocurilor de noroc care doresc să-și petreacă timpul liber cât mai comod cu putință. Prin prisma ideilor greșite, anumiți jucători și-au creat păreri false despre ceea ce înseamnă și de ce au fost concepute platformele online.

Nu poți face bani jucând constant

Un mit al cazinourilor online este că poți câștiga pe termen lung. Acest lucru nu este așa, iar motivele sunt foarte simple.

În primul rând, cazinoul câștigă întotdeauna datorită avantajului pe care casa îl are indiferent de joc. Dacă ți s-a întâmplat vreodată să depui bani și să obții un câștig considerabil, lucrul acesta nu înseamnă că se va întâmpla de fiecare dată. Bineînțeles, există jocuri unde avantajul casei este mai mare sau mai mic, însă acesta există și faptul că apar tot mai multe platforme în fiecare an ar trebui să ne pună pe gânduri.

Marja sau avantajul casei constă într-un procent din totalul pariurilor inițiale ale jucătorilor pe care cazinoul se așteaptă să le câștige pe termen lung. Dacă vorbim de blackjack, atunci avantajul casei nu reprezintă un număr pentru toate versiunile, ci diferă în funcție de regulile care există la masă. 0.46% este marja de câștig a casei în versiunea cu opt pachete de cărți. Avantajul casei pentru sloturi este stabilit de operatori în funcție de caracteristicile jocului, sunt stabilite mai multe variante cu până la 20% avantaj al casei.

Jocurile nu sunt trucate

Nu cred că există persoane dispuse să piardă, dar reacția de la final este diferită. De aici și ideile greșite care au apărut în ceea ce privește jocurile de cazino online. Jocurile sunt trucate, spun jucătorii, și vedem asta prin diferite comentarii ale pasionaților de jocuri de noroc. Însă afirmațiile lor nu au nimic concret la bază.

În primul rând, jocurile nu pot fi trucate pentru că lucrul acesta ar fi împotriva legii, iar când vorbim despre meciul online jucătorii sunt mult mai protejați decât cred. Activitatea jocurilor de noroc în România este foarte bine reglementată, iar pentru ca o platformă online să funcționeze trebuie să îndeplinească multe criterii. Drept urmare, jocurile nu sunt trucate, ci au la bază formule matematice special concepute de specialiști. Orice încălcare cum ar fi fraudarea jocurilor duce la ridicarea licenței de funcționare și cu sancțiuni drastice care pot duce la pedepse mari.

Nu există secrete care să-ți aducă câștigul pe termen lung

Dacă vei căuta pe internet există posibilitatea să găsești diferite articole prin care anumiți „specialiști” te vor învăța cum să folosești diferite strategii care să te ajute să câștigi constant, însă lucrul acesta nu are nimic la bază.

Jocurile de cazinou sunt concepute pentru distracție, nu pentru obținerea de venituri pe termen lung, ceea ce înseamnă că nu există formule secrete sau strategii minune menite să-ți aducă câștiguri constante.

Cazinoul nu este o sursă de venit pe termen lung, dacă ar fi așa atunci nimeni nu ar mai lucra, ci ar învăța strategiile minune. Cu atât mai mult în ceea ce ține de jocurile de tip slots, unde rezultatul unei runde este influențat de un generator de numere. Ei bine, în blackjack și ruletă live rezultatul nu este influențat de calculator, iar șansele de a face ceva bani există doar pe termen scurt. Aici intervin mai mulți factori, inclusiv stăpânirea regulilor jocului, momentul în care acționezi.

Nu crede în toate ideile pe care le auzi despre jocuri de noroc online pentru că cele mai multe dintre ele intră la categoria mituri și nu au nimic real la bază. Trei dintre aceste idei greșite le găsești în acest articol prin care am încercat să explicăm exact cum stă situația.