Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Trei măcineni reţinuţi pentru furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos Trei măcineni reţinuţi pentru furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore pentru trei bărbaţi cu vârste cuprinse între... Trei măcineni reţinuţi pentru furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore pentru trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 43 de ani, toţi din judeţul Tulcea.

Persoanele sunt bănuite că în noaptea de 19/20 decembrie 2014 au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din oraş Măcin, judeţul Tulcea, de unde au sustras un card bancar,  suma de 2000 lei şi 10 lire sterline.

Din cercetări a rezultat faptul că în aceeaşi noapte, persoanele în cauză s-au deplasat la un aparat A.T.M. din judeţul Tulcea, unde au efectuat operaţiuni financiare în mod fraudulos, însusindu-şi suma de 10.000 lei prin retragere de numerar.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.