Trimis în judecată pentru deținere de produse etnobotanice

foto arhiva

foto arhiva

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea au finalizat cercetările cu privire la doi tineri bănuiți de comiterea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 19 mai a.c., poliţiştii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus sesizarea instanţei de judecată cu privire la săvârşirea infracţiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, de către un tânăr de 20 de ani din oraș Măcin, județul Tulcea.

În fapt, polițiștii l-au prins în flagrant delict la data de 16 martie 2015, în timp ce ar fi deținut într-un autoturism pe care îl conducea pe raza comunei I.C. Brătianu, județul Tulcea, 3 pliculețe cu susbstanțe etnobotanice.

În același autoturism, polițiștii au identificat un alt bărbat de 26 de ani din oraș Măcin, județul Tulcea, care ar fi avut asupra sa 19 pliculețe cu substanțe etnobotanice.

Poliţiştii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările și cu privire la bărbatul de 26 de ani din oraș Măcin, județ Tulcea, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fiind încheiat acord de recunoaștere a vinovăției, la cererea persoanei în cauză.