Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Vasile Dobre s-a ales cu două rânduri de acuzaţii după ce nu a nimerit din prima adresa la care locuia victima pe care dorea...
Ar putea ajunge în arest

Ar putea ajunge în arest

Vasile Dobre s-a ales cu două rânduri de acuzaţii după ce nu a nimerit din prima adresa la care locuia victima pe care dorea să o ucidă.

Fapta s-a petrecut la începutul lunii septembrie 2012. În mijlocul nopţii, inculpatul (beat) a pus mâna pe o secure  şi a pătruns fără drept în casa unei persoane din Delta Dunării, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu muchia şi lama securii în părţile superioare şi inferioare ale corpului, cu intenţia de a-i curma viaţa. Dându-şi seama că cel căutat pentru a fi ucis nu este persoana vizată, s-a deplasat la garsoniera victimei pe care o căuta, din acelaşi bloc, unde înarmat cu aceeaşi secure, a forţat uşa de acces şi pătrunzând fără drept în locuinţă, a lovit cea de-a doua victimă, vizându-i zona craniană. Cea de-a doua victimă a reuşit să dezarmeze agresorul şi la lumina lanternei unei brichete l-a recunoscut ca fiind Vasile Dobre.

„Examinarea medico-legală a victimei a relevant faptul că pe corpul acesteia s-au produs 14 răni, în zona toracică, a coapselor, a membrelor superioare, constând în plăgi tăiate şi zdrobite, cât şi o fractură a antebraţului drept. Leziunile cauzate au necesitat pentru vindecare un număr de 42-45 zile de îngrijiri medicale“, spune procuror Laura Subţirelu.