TSD ȘI OFSD, PE POST DE MOȘ CRĂCIUN PENTRU COPII DIN JUDEȚ

Vineri, 14 decembrie 2018, pentru cel de al 4-lea an consecutiv, TSD Tulcea, de data aceasta împreună cu OFSD Tulcea, au organizat o campanie a lui Moş Crăciun, în preajma sărbătorilor, pentru copii din judeţ, iar alături de cele două echipe s-au alăturat deputaţii Mirela Furtună şi Anişoara Radu.

Aceştia au fost la o familie din Lăstuni, unde au împodobit şi bradul sub care au aşezat darurile Moşului, după care la copii din Somova şi Altan Tepe.

„Luna decembrie are noblețea de a ne aminti că, înaintea oricărei acțiuni pe care o avem, suntem oameni. Tumultul cotidian și multiplele activități nu ne permit să avem la dispoziție timpul pe care ni-l dorim pentru a sta suficient de mult lângă cei apropiați, pentru a ne implica în diferite activități dragi sufletelor noastre”, a declarat Mirela Furtuna.

George Olaraș, preşedintele TSD Tulcea, a mulţumit tuturor celor ce au contribuit pentru că la aceşti copii să ajungă Moşul din partea lor şi în acest an şi a subliniat că „Momentele de astăzi, petrecute de aceşti copii, fiind mesagerii Moşului cu daruri, sunt dificil de descris. Suntem bucuroşi că împreună şi cu sprijinul acestor echipe de oameni cu suflet reuşim, de la an la an, să ajungem la mai mulţi copii în această lună magică a anului şi să le aducem zâmbetul şi spiritul Crăciunului.”

COMUNICAT DE PRESĂ TSD TULCEA