Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TSD Tulcea, cadouri dulci pentru copii de Paşte TSD Tulcea, cadouri dulci pentru copii de Paşte
  TSD Tulcea au fost prezenţi, sâmbăta, 19 aprilie, la Clubul de Minifotbal de copii din municipiu, pentru a face o surpriză plăcută unor... TSD Tulcea, cadouri dulci pentru copii de Paşte

 

TSD Tulcea au fost prezenţi, sâmbăta, 19 aprilie, la Clubul de Minifotbal de copii din municipiu, pentru a face o surpriză plăcută unor copii înainte de sărbătorile pascale. Beneficiarii acţiunii Tinerilor Social Democraţi tulceni au fost aproximativ 30 de copii, care au primit cadouri dulci specifice Paştelui, pentru că ei să petreacă aceste sărbători mai bucuroși. 

Organizaţia de Tineret a PSD Tulcea şi-a dorit astfel ca sărbătorile pascale să le aducă o bucurie şi Iepuraşul de paşte, mai bine zis, să le aducă un cadou acestor copii. Potrivit Mirelei Furtuna, Preşedinte TSD Tulcea, astfel de acţiuni vor continua şi pe viitor.

De asemenea, aceasta a declarat: „În spiritul sărbătorii creştine a Învierii, am ţinut neapărat să avem această acţiune. Împreună cu colegii mei am reuşit să aducem o mică bucurie acestor copii. Fiind în Săptămâna Patimilor, vrem să fim mai buni unii cu alţii şi mai generoşi cu cei din jurul nostru. TSD Tulcea doreşte astfel să ureze tuturor un Paste fericit!”.

Comunicat de presă.