Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TULCEA ARE UN NOU PARLAMENTAR: AMPLEEV A FOST VALIDAT ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR TULCEA ARE UN NOU PARLAMENTAR: AMPLEEV A FOST VALIDAT ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR
Comunitatea rușilor lipoveni are un nou reprezentant în Parlamentul României. Miercuri, plenul Camerei Deputaților a validat mandatul lui Andrian Ampleev, care a luat locul... TULCEA ARE UN NOU PARLAMENTAR: AMPLEEV A FOST VALIDAT ÎN CAMERA DEPUTAȚILOR

Comunitatea rușilor lipoveni are un nou reprezentant în Parlamentul României. Miercuri, plenul Camerei Deputaților a validat mandatul lui Andrian Ampleev, care a luat locul lui Miron Ignat, decedat în luna august în vârsta de 76 de ani. Acesta era reprezentantul comunității rușilor lipoveni din România.

Rămas vacant, conform regulamentului, locul de deputat al grupului minorităților naționale este ocupat de persoana următoare din lista candidaților în circumscripția națională.

Andrian Ampleev este președintele Comunității Rușilor Lipoveni din județul Tulcea. Anterior acesta a deținut funcția de viceprimar al municipiului Tulcea.