Prefectul Iordan a renunțat la funcție și va candida la parlamentare

Guvernul a aprobat în ședința de azi o HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Tulcea de către domnul Iordan Alexandru-Cristian. Acesta urmează sa candideze pentru o funcție de parlamentar din partea PNL.

Tot azi guvernul a adoptat și HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Tulcea de către doamna Giurgiuvanu Teodora.

VICEVERSA: PREFECT PENTRU O SEARĂ.. DIN GREȘEALĂ DE TIPAR A GUVERNULUI!

 

„Astăzi va avea loc Comitetul Director Județean al Partidului Național Liberal – filiala Tulcea, ședință în care voi fi nominalizat pentru a candida pe lista de parlamentari a Partidului Național Liberal – Filiala Tulcea.

Este prima dată, după 18 ani de activitate în cadrul Filialei Tulcea a Partidului Național Liberal, când sunt propus pentru o funcție de parlamentar al României, fapt pentru care țin să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată.

În această dimineaţă am ales să cer primului ministru al României, domnul Ludovic Orban, încetarea exercitării funcţiei de prefect al judeţului convins de faptul că mi-am făcut pe deplin datoria faţă de cetăţenii judeţului în cele 10 luni de la numirea mea în funcţie. Las în Instituţia Prefectului Judeţul Tulcea o echipă ce şi-a dovedit competenţa şi de asemenea un grup de şefi de instituţii care au gestionat cu responsabilitate – şi cred că o vor face şi în continuare – acţiunile de combatere a răspândirii virusului SARS COV 2, oameni pentru care am un respect deosebit.

Ţin să îi asigur pe toți locuitorii județului, că toată experiența profesională și politică acumulată în toți acești ani, va fi folosită pentru dezvoltarea județului.
Din păcate, există un mare decalaj între resursele naturale din județul nostru și dezvoltarea economică, iar pentru a reduce acest decalaj este nevoie de o clasă politică implicată care să legifereze în favoarea cetățeanului și a bunăstării acestuia.

Cu două mandate de Prefect al județului Tulcea, cunosc problemele cu care ne confruntăm. Cred că prin inițiative legislative adecvate la realitățile județului, în mod transparent şi implicând cetățenii sau părțile interesate (agenţi economici sau autorități publice) putem schimba în bine viața noastră”a declarat fostul prefect Cristian Iordan.