Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TULCEA GĂZDUIEȘTE TURNEUL ZONAL AL CAMPIONATULUI DE FOTBAL UNDER 11 TULCEA GĂZDUIEȘTE TURNEUL ZONAL AL CAMPIONATULUI DE FOTBAL UNDER 11
Municipiul Tulcea va fi, în zilele de 24 şi 25 mai 2019, gazda Campionatului Naţional de Fotbal Under – 11, Zona 2, turneu zonal... TULCEA GĂZDUIEȘTE TURNEUL ZONAL AL CAMPIONATULUI DE FOTBAL UNDER 11

Municipiul Tulcea va fi, în zilele de 24 şi 25 mai 2019, gazda Campionatului Naţional de Fotbal Under – 11, Zona 2, turneu zonal din calendarul Federaţiei Române de Fotbal ce va reuni campioanele acestei categorii de vârstă din judeţele Iaşi, Bacău, Vrancea, Ilfov, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.
Cele opt echipe participante au fost repartizate în două grupe după cum urmează: ACS Dacia Unirea Brăila, AS Prosport 2009 Focşani, SC FC Viitorul SA Constanţa şi Școala de Fotbal Oțelul Galați (Grupa A), CS Sportul Oneşti, ACS de Sănătatea Voinţa Buftea, AŞ Didi Junior Iaşi şi AŞ Victoria Delta Tulcea (Grupa B).
Meciurile sunt programate pe stadionul Delta din Tulcea (strada Tinretului, nr. 2) după următorul program:
Vineri, 24 mai 2019
09:30 ACS Dacia Unirea Brăila – AS Prosport 2009 Focşani
10:45 SC FC Viitorul SA – Școala de Fotbal Oțelul Galați
12:00 CS Sportul Oneşti – ACS de Sănătatea Voinţa Buftea
13:15 AS Didi Junior Iaşi – AS Victoria Delta Tulcea

15:25 AS Prosport 2009 Focşani – Școala de Fotbal Oțelul Galați
16:40 ACS Dacia Unirea Brăila – SC FC Viitorul SA
17:55 ACS de Sănătatea Voinţa Buftea – AŞ Victoria Delta Tulcea
19:10 CS Sportul Oneşti – AŞ Didi Junior Iaşi

Sâmbătă, 25 mai 2019
09:00 SC FC Viitorul SA – AS Prosport 2009 Focşani
10:15 Școala de Fotbal Oțelul Galați – ACS Dacia Unirea Brăila
11:30 AS Didi Junior Iaşi – ACS de Sănătatea Voinţa Buftea
12:45 AŞ Victoria Delta Tulcea – CS Sportul Oneşti.
Câştigătoarele celor două grupe îşi vor disputa finala turneului, sâmbătă, 25 mai 2019, începând cu ora 17.00.

Campioana judeţului Tulcea, Victoria Delta Tulcea, a obţinut calificarea la acest turneu pentru al doilea an consecutiv, de această dată după o finală contra echipei ACSM Delta Tulcea.
„După ce anul trecut am reușit, pentru prima dată în ultimii 20 de ani, să organizăm o fază zonală, la nivel de copii și juniori, ne bucurăm că, iată, după numai un an de zile, episodul se repetă, semn că ceea ce-am făcut a fost bine. Este o competiție puternică, în care întâlnim campioanele județelor din regiunea noastră și nu numai, drept pentru care, invit iubitorii acestui sport să vină la stadion, pentru că au ce să vadă. Veți fi impresionați de ceea ce pot face acești copii la numai 10-11 ani. Noi suntem departe ceea ce sunt ei, au câte 30 de meciuri jucate la această categorie de vârstă, din păcate județul nostru nu poate oferi un număr prea mare de echipe, noi ne-am calificat după doar două jocuri, dar aici e mai mult de discutat… Jucând alături de cei mai buni, cu siguranță avem numai de câștigat”, a declarat Emil Nanu, preşedintele-antrenor al ACS Victoria Delta Tulcea.
„Avem o problemă vizavi de plăcerea de a face sport, de a juca fotbal. Totul pleacă şi de la infrastructură, de la lipsa acesteia mai bine spus, dar şi de la şcoală, acolo unde fiecărui copil ar trebui să i se descopere şi apoi să i se cultive o aptitudine către un sport. Şi uite aşa, copiii noștri devin comozi, nu mai acceptă efortul fizic, sunt dezinteresaţi de mişcare iar rezultatele se văd de la an la an. Felicit părinții responsabili de sănătatea copiilor lor, care i-au îndrumat către fotbal și sunt preocupați și optimişti, că vor fi, cu răbdare și multă muncă, fotbaliștii de mâine ai judeţului Tulcea sau, de ce nu, fotbalişti la echipe de top din țara sau din Europa! Aş dori să-l felicit pe Emil Nanu pentru proiectul său numit Victoria Delta ce are şi scopul de a educa peformanța, nu doar de a antrena copii pentru fotbal. Tocmai de aceea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea sprijină organizarea acestui turneu şi va da concursul tuturor celor ce își doresc performanța. Succes tuturor participanților la aceasta competiție!.”, a declarat Petre Badea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea.
Şedinţa tehnică a turneului zonal de la Tulcea va avea loc joi, 23 mai 2019, de la ora 19.00 la stadionul Delta. La şedinţa tehnică vor fi prezenţi delegatul FRF, Elvin Eiub, precum şi delegaţii echipelor participante care vor oferi declaraţii sau interviuri jurnaliştilor interesaţi.