Tulcean arestat după ce și-a violat fiica vitregă minoră

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul L.P., pentru săvârșirea infracţiunii de viol în formă continuată,asupra unei minor,aflat în ocrotirea făptuitorului.

Astfel, s-a stabilit că victima, persoană de sex feminin în vârstă de 14 ani, provine dintr-o căsnicie anterioară a mamei sale şi s-a aflat în ocrotirea inculpatului încă de la vârsta de 2 ani, ca urmare a căsătoriei inculpatului cu mama minorei.

Profitând de relația de încredere şi de autoritate asupra victimei, consolidată de–a lungul timpului în cadrul relaţiilor de familie cât şi pe fondul unei comunicări deficiente între fiică şi mamă, inculpatul a săvârşit iniţial acte de agresiune sexuală asupra victimei iar ulterior, împotriva voinţei minorei, a întreţinut cu aceasta şi raporturi sexuale.

Întrucât s-a constatat că faptele inculpatului L.P. prezintă pericol pentru ordinea publică, la data de 02.06.2021, acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită iar inculpatului i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii raspunderii penale.